Nrk sexstillinger orgasme for kvinner

nrk sexstillinger orgasme for kvinner

Dette er også den orgasmen internasjonalt anerkjente sexdoktor Betty Dodson har hatt hovedfokus på i sine berømte orgasme- og onanikurs, blir vi fortalt av Dodson selv. Kvinnen tilfører bare sin foretrukne form for klitorisstimulering, mens mannen kontrollerer vinkel og tempo på støtene, sier hun. Da Klikk Helse forsket på den tabubelagte orgasmen; sprutorgasmen , kunne Dodsn bekrefte at noen kvinner får sprutorgasme kun ved utvendig klitorisstimulering med en vibrator, og altså uten å benytte en g-punktsdildo eller lignende.

Lege og sexolog Esben Esther Pirelli Benestad forklarer dette med at g-punktet, dersom det finnes, trolig er en del av klitoriskomplekset som vil tilsi at man kan stimulere punktet utenifra.

Sexolog Gro Isachsen, som får slike orgasmer selv, forteller at de fleste som får sprutorgasmer har godt trente bekkenbunnsmuskler.

Hvis man vil prøve å få tak i mekanismene bak kvinnelig ejakulasjon med sine egne fingre, er tipset at man sitter på huk eller på toalettet. Når man ligger er det ofte enklere for kvinnen å komme til hvis hun bruker en dildo, skriver Sexologi.

Eller hun kan få hjelp av partneren som kan bruke fingrene, en dildo eller penis. Stimuleringen skjer gjerne ved en kom hit-bevegelse med pekefingeren opp mot navlen. Når g-punktet stimuleres kan det til å begynne med oppleves som om kvinnen må tisse, selv om hun nettopp har gjort det.

Etter de første sekundene med stimulering, vil imidlertid mange kvinner oppleve stor seksuell nytelse. Du kan også prøve å massere vulva med en stor vibrator. Tilbake til pumpesexen som på langt nær tilfredsstiller alle kvinner. Det finnes en type «pumpesex» som er langt mer kvinnevennlig og som kan gi orgasmer, ifølge pedagog og sexologisk rådgiver Stine Kühle-Hansen. Når kvinner kniper, pumper og klemmer med både bekkenmuskulaturen og rumpemusklene får hele området, inkludert klitorisorganet, økt blodsirkulasjon og dette gir økt nytelse både utvendig og innvendig, sier Kühle-Hansen.

Klitoris ligger som en stemmegaffel innover i kroppen og er mye mer myk, dynamisk og plastisk enn folk tror. Kvinnens kjønnsorgan kommer til sin rett når bekkenbunnmusklene og hoftene jobber sammen, blir vi fortalt. Det handler altså om å gni seg frem og tilbake, som jo er det motsatte av det som skjer ved den mannlige pumpesexen, sier sexolog Thomas J. Det kan også være verdt å merke seg den modifiserte varianten av kvinnen øverst, nemlig «the lateral coital position».

Stillingen anbefales av de kjente seksualforskerne Masters and Johnson i rapporten Human Sexual Response og skal være å foretrekke for 75 prosent heteroseksuelle par etter å ha prøvd den.

Det koster kroner per svar, og du kan være helt anonym. Les mer om tjenesten her. Dersom du har en blogg eller en nettside setter vi STOR pris på om du har mulighet til å legge ut en link til oss. Det er mye diskusjon om hvordan kvinner får orgasme, men ett faktum syntes å stå klart, det er ytterst få kvinner som kan oppnå orgasme om ikke klitoris blir stimulert overhodet. Her må det tas med at de fleste kvinner oppnår ikke orgasme ved ett samleie om du ikke blir stimulert med fks.

Dessverre lever alt for mange menn i den tro at om du knuller hardt nok og lenge nok, så vil hun komme. En oppfatning som nok er blitt solid underbygget av kvinner som kommer med"jukse" orgasmer for å bygge opp under hans ego.

De fleste kvinner har latt som om de får orgasme for å gjøre partneren lykkelig. Ingen mann har noensinne opplevd at partneren har "jukset" en orgasme.

Det finnes mange forskjellige sexstillinger man kan ha sex i. Det er dog ett faktum at de fleste er avarter av bare grunn stillingene. Det har egentlig ingen hensikt å utføre en stilling nøyaktig slik den er avbildet, hensikten med bildene er å forsøke å gi et inntrykk av hvordan man kan variere, så er det best for både deg og din partner å prøve dere litt frem. Muligens vil en stilling føles langt bedre for dere begge om hun er 5 cm høyere opp enn på tegningen Hensikten med enhver stilling er å gi bedre sex og mer nytelse for begge parter, ikke å vise sine turne-ferdigheter for partneren.

Bygg opp tempoet etter hvert som dere blir mer opphisset. Bland korte støt med lange og dype. Et godt tips kan du hente fra tantrisk sex: Begynn med ni korte støt, ett dypt, åtte korte støt, to dype, sju korte støt, tre dype, og så videre til du kun gjør dype støt.

Gjør forskjellige bevegelser med hoftene. Prøv vrikking og sirkelbevegelser. Ofte er det enkelte deler av skjeden som er mer følsomme enn andre, og disse bevegelsene kan hjelpe til med å finne de heteste stedene. Om du holder på for lenge, vil hun bli tørr. Noen ganger gleder vi jenter oss over tre kvarters pumping, andre ganger foretrekker vi gjerne at du stopper etter fem minutter. Selv om kjæresten din er fullt opphisset og maksimalt fuktig, er hud og slimhinner veldig følsomme, og når området blir utsatt for luft slik det gjør under samleie , kan friksjonen føre til at hun blir tørr.

Det er ikke veldig deilig, for å si det mildt, så bruk gjerne et glidemiddel i tillegg. Vær så snill, bli der inne. Når du først har kommet inn i skjeden, vil vi nemlig gjerne at du holder deg der.

Be henne ta kontrollen og la henne sitte øverst. Da kan du få inntrykk av hva det er hun liker, og gjenskape det når det er din tur. Hold nærkontakt med området rundt klitoris når du støter. Bevegelser som fungerer er gynging frem og tilbake og sirkelbevegelser.

Det er en grunn til at «rulling» med bekkenet fungerer, du stimulerer nemlig klitoris. Vel, jeg skal ikke lyve — det finnes noen «størrelsesfikserte» damer der ute. De går ikke med målebånd, akkurat, men de har sine preferanser. Noen kvinner liker små peniser fordi de har små og trange vaginaer. For andre er større definitivt bedre.

På samme måte som noen menn liker pupper og andre menn liker rumper, har også kvinner sine favoritter. De fleste menn er mindre enn du kanskje tror, for når kvinner skal velge seg en dildo, kjøper de gjerne en av samme størrelse som penisen de er vant til.

Resultatet er at de gjerne velger en av de to minste størrelsene Kondomeriet fører. Virker dildoen for stor, vil de ikke bruke den. Husk at jo mindre du er, jo tettere til dama må du holde deg, og det er en god ting. En indre mann kan bruke dypt penetrerende stillinger sammen med partneren ettersom han ikke kommer til å dunke borti livmorhalsen underveis.

Sex handler ikke bare om hva du driver med i senga. Hva du driver med utenfor kan være minst like viktig. Trening kan gi sexlivet ditt ny energi og vitalitet. Så lite som et par økter i uka vil trimme hele deg og alle dine funksjoner. Få fart på hormonene dine! Denne delen av artikkelen er levert av Trim. Ute i frisk luft med aktiv muskelbruk våkner innsovnet energi til live igjen. Overskuddstrening er overhodet ikke slitsom eller vond, den er morsom og lett og gir større overskudd og mer energi.

Treningen i seg selv øker utskillelsen av adrenalin og får deg til å våkne. Hva skjer når du får et KiCK? Du får en positiv gnist som kan skjerpe oppmerksomheten og føre deg ut av hverdagens kjedsommelige rutiner.

Fysisk aktivitet er med på å gjøre menn til menn og kvinner til kvinner. Bare et par lette økter med styrketrening i uka er nok til å få kroppen til å skille ut mer av oppbyggende hormoner, slik som testosteron og veksthormon, noe som virker positivt og direkte inn sexlysten.

Ikke minst gir et høyere nivå av kjønnshormoner også en fysiologisk forbedret evne til å i det hele tatt kunne ha sex! Det vil si at mange med nedsatt sexlyst, for eksempel impotens, vil kunne gjøre store framskritt ved noe så enkelt som å forbedre sin fysiske form. Er det farlig å se favorittlaget spille? Treningen utvikler kondisjonen din og styrken, den styrker hjerte og kretsløp og vil gi deg ekstra overskudd og livsgnist.

Fysisk aktivitet er rett og slett en nødvendighet for at du skal trives og ha det godt. Og når du har det godt, da fungerer sexlivet for fullt. Er du flink og tilpasser treningen din slik at du trener sammen med andre og har det gøy, vil aktiviteten gi deg enda mer. Lagspill og idrettslig konkurranse kan gi deg trivsel i bøtter og spann.

Eller du kan velge ekstremsporter som paragliding, rafting, klarting eller fallskjermhopping. Her ligger det store utfordringer og venter, som garantert vil løfte livsglede og selvtillit opp flere hakk. Større selvsikkerhet med trening! Etterhvert som du kommer inn i treningen og kroppen begynner å komme i bedre form, vil du merke at mange biter plutselig kan begynne å falle på plass; matlysten og matvanene normaliserer seg, du drikker og røyker mindre, du bli mer positiv og får mer krefter til daglige gjøremål.

Og dagene blir bedre, du kommer lettere gjennom og ser gleder i ting du tidligere hadde mistet interessen for. Når så overskuddet ditt stiger og du føler deg uthvilt og fylt av energi, da blir også sexen bedre. Høres dette bra ut? Selvsagt gjør det det. Ifølge en undersøkelse mannemagasinet Maxim utførte blant kvinner, vil damene ha sex i opp til en time.

Det er jo et problem når menn «holder» i snitt i syv minutter - en tid som bare blir akseptert av en brøkdel av kvinnene i undersøkelsen. Du kan lese mer om hva kvinnene fantaserte om her , men én ting gjelder likt for alle - og en skulle tro at dette var en nobrainer: Kvinner vil ha orgasme. Nettsiden Men's Health har utført en annen undersøkelse hvor kvinner svarte på spørsmål rundt sex.

Destillert ned til konkrete råd, har nettsiden satt opp en tretrinns himmelstige som skal gi henne orgasmer verken hun eller du har drømt om. Det beste forspillet begynner timesvis før selve akten. Det handler om å sette hjernen i gang med å tenke på sex, og det handler indirekte om å sørge for at hun ikke begynner å tenke på noe annet - som å rydde huset.

Et tips er derfor å holde det ryddig rundt deg og dere. Din anseelse stiger bare ved at du tar din tørn, så ikke her er det bare å brette opp armene. Men tilbake til å sette hjernen i gang. Gi henne kompliment tidligere på dagen. Fortell henne hvor sexy rumpe hun har. Gi henne anerkjennende blikk fra den andre siden av rommet.

Få henne til å kjenne hvor mye du setter pris på henne. Og en annen ting halvparten av kvinnene i undersøkelsen svarte ja på: De tenner på sextekstmeldinger. Slik spriter du opp sexlivet med SMS. En av de viktigste resultatene i Men's Healths undersøkelse var at variasjon i sexen er avgjørende for å nå klimaks. Bare halvparten av kvinnene i undersøkelsen fikk orgasme av kun én bevegelse gjennom hele akten, mens 3 av 4 kvinner fikk orgasme dersom akten besto av tre eller fire forskjellige bevegelser.

Lar du underlivet gjøre åttetallsbevegelser sidelengs uendelig-tegnet under samleiet, er sjansen størst for å treffe flest mulig av hennes punkter du vet, g, u, x, y, z og hva de nå heter, alle sammen. Få henne til å ligge med ansiktet ned, og beina i kryss. Det vil få det til å føles trangere og øke friksjonen, noe både du og hun vil sette pris på. Det er vitenskapelig bevist: Intensiteten er 18 prosent høyere når du tar henne bakfra.

Dette gir henne mer direkte stimulans, du kommer dypere i henne og dette er dessuten mange jenter og gutters favorittposisjon. Forskere har kommet frem til at den beste stillingen for at hun skal få orgasme, er den såkalte Coital Alignment Technique. I korte trekk går den ut på at mannen løfter seg litt opp, slik at roten av penis kommer i kontakt med hennes klitoris, hun legger bena rundt lårene hans og så skal man bevege seg rytmisk og langsomt, bare med underlivet.

I en undersøkelse økte andelen kvinner som fikk orgasme under samleiet fra 24 prosent til Ta en slurk champagne før du går ned på henne, og boblene vil gi henne økt nytelse. Både menn og kvinner i undersøkelsen hevdet at de ønsket at forspillet skulle vare lenger, faktisk nesten dobbelt så lenge som hele samleie varer i snitt. Så her er det en smule ubalanse. Om du er litt usikker på nøyaktig hva du skal bedrive tiden med under forspillet, får du noen gode tips her:.

Intim kroppsmassasje er aldri feil, og dersom du velger en olje som inneholder vitamin C og E vil det øke hennes seksuelle drifter og det kan gi henne raskere, og flere, orgasmer.

I tillegg til g-punktet og klitoris har kvinner en rekke erogene soner i den ytre tredelen av vagina. Imidlertid varierer «geografien» der nede fra kvinne til kvinne. Ta deg god tid til å finne ut av hvor hennes punkter er. Frihetsberøvelse ved hjelp av myke håndjern, bind for øynene eller et rep man binder hendene til sengen med kan være et lekent vis å tenne hverandre på. Hvor langt man går i denne typen lek er veldig individuelt, så bestem et sikkerhetsord som betyr at man vil avbryte leken.

Fortell hverandre seksuelle fantasier - det er gjerne en barriere for mange å dele dette, men det gir også en nærhet til hverandre. Ord og fortellinger kan være veldig opphissende - så forsøk å holde på en stund, slik at lysten bygger seg opp. Du liker det, men gjør hun? Ordet er ikke lenge så tabubelagt som før. Og det har gått fort. Vårt forhold til sex blir stadig mer åpenlyst, også når det kommer til å se på sexfilm.

Det er ikke fullt så flaut som før, noe det går an å innrømme at en liker. Og det gjelder vel for kvinner også, ikke bare menn? Menn er nok litt mer ærlige når det gjelder kåtheten sin, og at den skal tilfredsstilles uansett, sier Cecilie Kjensli til Side3. Hun er redaktør for sex- og samlivsmagasinet Cpunktet. Det er rart med det, men den filmsjangeren er liksom mer flau en all dritten man ser på tv, så man holder det for seg selv. Er dine tips og anbefalinger too much for jenter flest?

Det handler om å gi og ta, for da blir det ikke så flaut. Det samme gjelder i forhold. Man har lett for å være sjenert på den andres vegne, fordi man feiger ut selv, og da kommer man jo ingen vei.

: Nrk sexstillinger orgasme for kvinner

CUNILINGUS LINNI MEISTER SEXTAPE Massasje med happy ending gay sauna oslo
GRATIS ESKORTE NAKNE DAMER PÅ STRANDA 942
Eskorteservice trondheim milf squirt Massasje bryne erotic photography
Jenny skavlan naked xnx Eskorte i oslo pupper porno

Nrk sexstillinger orgasme for kvinner -

Vær så snill, bli der inne. Svake muskler, svake orgasmer, er regelen, tilføyer hun. Vel, jeg skal ikke lyve — det finnes noen «størrelsesfikserte» damer der ute. Kanskje litt dus belysning og drikke litt vin, sier Maria. Vi starter med det grunnleggende for deg som ikke allerede er i et fast forhold: Du skal ha evnen til å tenne deg selv når som helst. Sexolog Gro Isachsen svarer på spørsmål om seksualitet og samliv på nettstedet Doktor Online. Tenk på at hun antagelig har på seg sine favorittklær - for deg. nrk sexstillinger orgasme for kvinner

Studien ser også på hvordan dette er for homofile, lesbiske og biseksuelle. Og for noen vil det kanskje komme som en overraskelse at også ganske mange som definerer seg som heterofile har erfaringer med sex med samme kjønn. Ved 24 års alder har 19 prosent av kvinnene prøvd penetrerende vaginal sex med en annen kvinne.

Dette kan for eksempel være ved bruk av en dildo eller finger. Ifølge studien er dette heller ikke bare en del av en seksuell eksperimentering i ung alder, ettersom studien viser en jevn økning fra 12 til 24 års alder. Som ventet rapporterer biseksuelle og lesbiske kvinner høyere grad av erfaring med sex med andre kvinner.

En del unge definerer seg i dag også som panfile, altså at du faller for person og personlighet uavhengig av kjønn, ifølge Wik. Nå er det mer snakk om nytelse og glede, og da blir ikke kjønn så viktig, sier Wik. Peder Kjøs, som nå er aktuell som psykolog i «Jeg mot meg» på NRK, mener tallet er overraskende høyt.

I mange slike studier er det et problem at det er de som er mest interessert i sex som svarer på undersøkelsen, sier Kjøs. Homo, hetero, bi eller pan, hva er du? For heterofile er debutalderen for oralsex henholdsvis 18,7 år for menn og 17,5 år for kvinner.

Dette er stikk motsatt av det vi har sett i tidligere studier, hvor det i større grad har vært menn som utfører oralsex på kvinner, sier BenteTræen. At han i mindre grad utfører oralsex på henne kan henge sammen med det forventningspresset som nå ligger på kvinner og seksualitet, sier Træen.

Træen understreker at studien ikke gir noe svar på årsaken til dette, men lurer på om det kan henge sammen med at kvinner setter store krav til at seg selv på det seksuelle området.

At mange kvinner utfører oralsex på menn, overrasker ikke, mener Kjøs. Men om kvinner egentlig skulle ønske at han i større grad også ga henne oralsex, er Kjøs usikker på. Mens jeg tror en del kvinner synes det er ekkelt å motta oralsex fordi det er så voldsomt fokus på utseendet av også den delen av kroppen. De vil derfor ikke at noen skal se på dem der på den måten, sier Kjøs.

Som ventet er det langt flere menn som har utført oralsex på kvinner, enn kvinner som har utført oralsex på andre kvinner. Men det er likevel verdt å merke seg at ved 27 års alder, rapporterer 7,6 prosent av heterofile kvinner at de de har hatt oralsex med en annen kvinne.

Og at kvinner gjør det er mer akseptert fordi to kvinner som har sex med hverandre er den vanligste seksuelle fantasien for menn. Da ofte i form av at de har en oppvisning for ham, sier Træen. To heteroseksuelle menn som har sex med hverandre er fortsatt mer tabubelagt. Og hvis vi tenker oss en trekant hvor to menn har sex, og en kvinne ser på, vil hun ofte ikke oppleve det på samme måte. Hun vil streve med å finne sin plass i det scenarioet, sier Træen. Den sexen man forestiller seg at kvinner har med hverandre, ses på et vis på som mindre avansert, og derfor ikke så truende og oppleves ikke så definerende for seksuell orientering, sier Wik.

Kvinner, ta mer ansvar for sexlysten. Det er dog ett faktum at de fleste er avarter av bare grunn stillingene. Det har egentlig ingen hensikt å utføre en stilling nøyaktig slik den er avbildet, hensikten med bildene er å forsøke å gi et inntrykk av hvordan man kan variere, så er det best for både deg og din partner å prøve dere litt frem.

Muligens vil en stilling føles langt bedre for dere begge om hun er 5 cm høyere opp enn på tegningen Hensikten med enhver stilling er å gi bedre sex og mer nytelse for begge parter, ikke å vise sine turne-ferdigheter for partneren. Vi har også valgt å IKKE gi hver enkelt stilling et navn, siden det finnes flere navn på forskjellige stillinger allerede, ser vi det som lite hensiktsmessig.

De som tidligere har funnet opp navn, har benyttet en kombinasjon av egen kreativitet og oversettelser fra Engelsk.

Men hvem fant egentlig på navnet "Moon over Miami"? Det må da være en av de minst beskrivende sexstillingene noensinne? Om du vet svaret, send oss gjerne en e-post. Vi ønsker med denne nettsiden å gi dere noen nye impulser slik at dere selv kan prøve å finne de sexstillingene som passer dere best. Et par greie huske regler. Dersom det er noen stillinger som du mener burde vært med her, send oss gjerne en e-post, så skal vi se om vi ikke kan få utvidet galleriene.

Beskrivelser, meninger og favoritter setter vi også naturligvis pris på. Vi har også nylig lagt til et lite onani galleri med forskjellige teknikker. Til å begynne med er det kun teknikker for menn, men teknikker for kvinner er rett rundt hjørnet.

For å lese mer om oss som står bak sex-stillinger. Det som faktisk ER nyttig, er å forstå hva det er ved stillingen som gjør den spesiell. Stillingen vist over er et godt eksempel.