Petter hegre mia gundersen naken

petter hegre mia gundersen naken

Boken falt i smak, og som takk sendte Are tre t-skjorter til Hegre, en blå og to hvite. Resultatet av det kan du se her. Wet t-shirt - Modellene på bildet er kona mi Luba og storesøsteren hennes Tanya, og er stolte bærere av t-skjortene deres! Are og Odin sier tusen, tusen takk for bildet, Petter! Kontroversiell fotograf Stavanger-fotografen Petter Hegre er mest kjent for sine erotiske fotografier. Hegre har hatt utstillinger i en rekke land, men er mest kjent for boken «My wife» og stormen rundt nakenbildene av Mia Gundersen.

I april i år ble det nemlig brudulje etter at Se og Hør publiserte "nakenbilder" av Mia Gundersen. Mia mente bildene var publisert uten hennes samtykke, mens Hegre hevder at det var Mia selv som ønsket at bildene skulle publiseres. Enden på visa var at Hegre ga honoraret han fikk fra Se og Hør til Mia, som i sin tur ga pengene til Human Rights Service, en organisasjon som bekjemper undertrykkelse og kjønnslemlestelse av unge innvandrerkvinner.

Liker Are og Odin På spørsmål om hvorfor han har slik sans for programmet har Petter Hegre dette å si: Jeg satte pris på støtten jeg fikk da Mia skandalen verserte; jeg fikk mye kritikk ellers, men Are og Odin pratet positivt om bildene! Jeg forstår at de har ett godt øye til eks-kona mi, det liker jeg ikke!!

Mange jern i ilden - Har du noen andre prosjekter på gang for tiden? Ellers er jeg også representert i den nye boken "Grenseløst" som nettopp er blitt publisert på Kagge forlag, i godt selskap med Thor Heyerdal, Arne Næss, Peer Spook, Killi Olsen med flere.

Du kan se flere bilder fra disse bøkene på www. Tips andre om denne saken     Utskriftsvennlig versjon. Slik kom de seg til Syden. Grønt brannsår av mobillader! Gundersens advokat Frode Sæter mener publisering av bildene er et grovt overtramp mot personvernet. Ikke minst ut fra det faktum at han påstår at han har rett til å publisere bildene. Dette er ikke bare moralsk forkastelig, men også et brudd på åndsverkloven, sier artistens advokat Frode Sæter ved advokatfirmaet Haavind Vislie.

Advokaten bekrefter at Mia Gundersen kunne fått stanset bildene ved en midlertidig forføyning før de ble offentliggjort i Se og Hør i går. Dette visste ikke Mia Gundersen, som derfor prøvde å gjøre det beste ut av situasjonen, og hun stiller derfor opp i intervju i Se og Hør. Så derfor valgte jeg å samarbeide med Se og Hør slik at jeg fikk kontroll med hvilke bilder som kom på trykk. Hvis jeg hadde kunnet trekke bildene, hadde jeg gjort det, sier Mia Gundersen.

Både Se og Hør og Her og Nå var med i en budrunde om bildene, men fotograf Hegre fikk signaler fra Se og Hør om at Mia hadde ønsket å samarbeide med dem. Se og Hør opplyste aldri at hun hadde juridisk rett til å trekke bildene. Vi hadde et samarbeid med Mia, og hun har selv plukket ut bilder, sier sjefredaktør Odd J.

petter hegre mia gundersen naken Se og Hør kjøpte de «dristige» bildene av Stavanger-fotografen Petter Hegre. Ellers er jeg også representert i den nye boken "Grenseløst" som nettopp er blitt publisert på Kagge forlag, i godt selskap med Thor Heyerdal, Arne Næss, Peer Spook, Killi Olsen med flere. Mia Gundersen dorthe skappel nude gresk sex Hegre en løgner og slår tilbake mot anklagene. Ikke minst ut fra det faktum at han påstår at han har rett til å publisere bildene. Han føler seg sikker på at kjøpte storyer ikke er vanlig i andre media enn i kjendisblad.

Mia mente bildene var publisert uten hennes samtykke, mens Hegre hevder at det var Mia selv som ønsket at bildene skulle publiseres.

Enden på visa var at Hegre ga honoraret han fikk fra Se og Hør til Mia, som i sin tur ga pengene til Human Rights Service, en organisasjon som bekjemper undertrykkelse og kjønnslemlestelse av unge innvandrerkvinner.

Liker Are og Odin På spørsmål om hvorfor han har slik sans for programmet har Petter Hegre dette å si: Jeg satte pris på støtten jeg fikk da Mia skandalen verserte; jeg fikk mye kritikk ellers, men Are og Odin pratet positivt om bildene! Jeg forstår at de har ett godt øye til eks-kona mi, det liker jeg ikke!! Mange jern i ilden - Har du noen andre prosjekter på gang for tiden? Ellers er jeg også representert i den nye boken "Grenseløst" som nettopp er blitt publisert på Kagge forlag, i godt selskap med Thor Heyerdal, Arne Næss, Peer Spook, Killi Olsen med flere.

Du kan se flere bilder fra disse bøkene på www. Tips andre om denne saken     Utskriftsvennlig versjon. Slik kom de seg til Syden. Grønt brannsår av mobillader! Besøk Are og Odin! Dykkeren som følte seg på bånn. Til bushen og tilbake. Are med nye tenner. Hva ble spilt på P3? Siste lydkutt fra Are og Odin:. Siste lydkutt fra Kyrre. Ikke minst ut fra det faktum at han påstår at han har rett til å publisere bildene. Dette er ikke bare moralsk forkastelig, men også et brudd på åndsverkloven, sier artistens advokat Frode Sæter ved advokatfirmaet Haavind Vislie.

Advokaten bekrefter at Mia Gundersen kunne fått stanset bildene ved en midlertidig forføyning før de ble offentliggjort i Se og Hør i går. Dette visste ikke Mia Gundersen, som derfor prøvde å gjøre det beste ut av situasjonen, og hun stiller derfor opp i intervju i Se og Hør. Så derfor valgte jeg å samarbeide med Se og Hør slik at jeg fikk kontroll med hvilke bilder som kom på trykk. Hvis jeg hadde kunnet trekke bildene, hadde jeg gjort det, sier Mia Gundersen. Både Se og Hør og Her og Nå var med i en budrunde om bildene, men fotograf Hegre fikk signaler fra Se og Hør om at Mia hadde ønsket å samarbeide med dem.

Se og Hør opplyste aldri at hun hadde juridisk rett til å trekke bildene. Vi hadde et samarbeid med Mia, og hun har selv plukket ut bilder, sier sjefredaktør Odd J. Nelvik i Se og Hør.